lunes, 7 de mayo de 2007

Lleis contra la pirateria

En el ciberpaís podem llegir una notícia que explica que l’Eurocambra frena que l’intercanvi P2P entre particulars sigui un delicte.

La directiva estableix multes de fins a 300.000€ i quatre anys de presó per a delictes greus de pirateria i falsificacions. Les mesures penals s'aplicaran contra qui s'enriqueix amb els drets d'uns altres, però no contra els particulars per descarregar-se arxius d'Internet, com cançons o pel·lícules a través de les xarxes d'intercanvi d'arxius (P2P)

http://www.elpais.com/articulo/red/Eurocamara/frena/intercambio/P2P/particulares/sea/delito/elpeputeccib/20070503elpcibenr_1/Tes

1 comentario:

Leonor de Diego Trepat dijo...

No em sembla del tot incorrecte si realment castiga l’activitat comercial que persegueix un lucre a costa dels drets dels altres, però no en contra dels particulars per descarregar-se arxius d’Internet, com cançons o pel•lícules a través de les xarxes d’intercanvi d’arxius (P2P). Us recomano que us llegiu del recull d’assaigs “La màquina de duplicar pan”, més adreçat al programari lliure però aplicable també en aquest cas. Es genial !!!
A reveure.
Leonor.